Kapcsolós motoros redőny

Cégünk vállalja kapcsolós motoros redőnyök legyártását és beépítését Budapesten és környékén. Több, mint 25 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk ügyfeleinket. Ha kiváló minőségű kapcsolós motoros redőnyt és remek szakembert keres, akkor jó helyen jár. Cégünk vállalja, hogy 3 munkanapon belül elvégzi a felmérést és 5 munkanapon belül felszereljük új redőnyét.

A kapcsolós motoros redőny minden esetben alumíniumból készül. Az alumínium redőny képviseli a redőnyök prémium szegmensét. Megjelenésük esztétikus, tapintása és működése valóban prémium érzetet adnak. Ez egy valóban strapabíró, erős szerkezet, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak is. A csapágyazott tengelyszerkezet biztosítja a rendkívül egyenletes működtetést. A redőnymotorra 5 év gyártói garanciát vállalunk. A kapcsolós motoros redőny vezérlése - nevéből adódóan - kapcsolóval történik.

Kiváló minőségű és remek ár/érték aránnyal rendelkező kapcsolós motoros redőnyöket kínálunk, amelyekre 2 év garanciát vállalunk. Strapabíró, hosszú élettartammal rendelkező redőnyeink tökéletes fényzárt biztosítanak, remek hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, UV álló redőnylécekkel készülnek, ami azért jó, mert redőnyeink hosszan megőrzik színűket. Redőnyeink kezelése egyszerű, megjelenésük esztétikus.

További előnyük, hogy vízálló redőnytokkal, elcsúszás és karcolódás elleni védelemmel láttuk el őket. Széles színválaszték közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Új kapcsolós motoros redőnyét az Ön egyedi igényei és nyílászárói pontos méretei alapján, személyre szabottan gyártjuk le és szereljük be.

Ha Ön is szeretne kapcsolós motoros redőnyt vagy megválaszolatlan kérdése maradt, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi mindenben örömmel segítünk Önnek. Ne fizesse meg az országokon átívelő szállítási költségeket, válasszon magyar terméket, válasszon minket.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 18:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk