Kiváló minőségű szúnyoghálók

Szúnyogháló ajtóra, ablakra

Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező szúnyoghálókat kínálunk, amelyekre 2 év gyártói garanciát vállalunk. Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket. Több, mint 20 év tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére.

Árajánlat, vagy visszahívás kérése.

Amennyiben kérdései vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérje ingyenes visszahívásunkat! Kérésére a lehető leghamarabb reagálunk és a megjelölt elérhetőségen keresni fogjuk.

Ingyenes kiszállással!

Szúnyogháló szerelés

Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ha Ön is szeretne egy új szúnyoghálót hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor fogadni tudja munkatársunkat.

Rólunk

Cégünk régóta foglalkozik redőnyök és szúnyoghálók telepítésével. Tapasztalt munkatársaink jól ismerik a szakma csínyját-bínyját, rugalmasan kezelik az egyedi megrendeléseket is, mely az egyre tágabb teret kapó építészeti csodák és a modern épületek miatt elengedhetetlenül fontos. Cégünk arra specializálódott, hogy a nyílászárók felől érkező behatásokat termékeinkkel kizárjuk, legyen az akár a napfény, mely éppen nem kívánatos, vagy a bogarak és a szöszök.

A minőségi redőny és az esztétika

A redőnyöknek azonban nem csak az a szerep jutott, hogy kellemesen hűvös árnyékot adjanak otthonunknak, ezzel megóvva álmunkat vagy megőrizve a kellemes hűvös légkört klíma nélkül. A redőnyök esetében egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan mutat a végeredmény, hiszen hiába kellemes a légkör odabent, ha nem nyújt kellemes látványt a redőny, hiszen ennyi erővel pokróccal is eltakarhatnánk az ablakokat, vagy a teraszajtót.

Kapcsolat

Mentjük a menthetőt

Redőny javítás

Meghibásodott a redőnye? Kinek ne élne az emlékezetében a régi típusú nehéz redőnyök zakatolása, vagy a félig leszakadt redőny látványa, esetleg az élmény, amikor az ember fel-le rángatja a gurtnit, hogy végre meginduljon lefelé a beakadt redőny? Bár ezek utólag mosolyogtató emlékek, azonban egyáltalán nem tréfás, amikor egy redőny tönkremegy. Ha az Ön redőnye is némi beavatkozásra szorul, forduljon hozzánk bizalommal, szakszerű javítását kedvező áron végezzük el.

Miért érdemes minket választania?

Megbízható szakemberek

Ha minőségi, megbízható és esztétikusan kivitelezett redőnyt, vagy szúnyoghálót szeretne, akkor forduljon hozzánk! Kínálatunkban az egyszerűbb modellektől a motorizált típusokig, különféle anyagokból készült redőnyök és hálók körül válogathat, melyeket kedvező áron, garanciális kivitelezéssel szerelünk fel otthonába. Kizárólag elsőosztályú alapanyagokkal dolgozunk, mert hiszünk abban, hogy minőségi végeredményt csak profi alapanyagokkal lehet biztosítani.

Pesti oldal

Szúnyogháló szerelés Budapest és környékén!

Cégünk szakemberei Budapest és környékén állnak az Ön rendelkezésére. Maximum 3 napon belül kiérkezünk és felmérjük igényeit. Ha ön is szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor fogadni tudja munkatársunkat.

+36 (20) 316 91 29

Telefonos ügyfélszolgálat

30+ éves

Összesített szakmai tapasztalat

98%-os

Ügyfélelégedettségi mutatót

2000+

Redőny felszerelés
évente

Budai oldal

Szúnyogháló szerelés Budapest és környékén!

Cégünk szakemberei Budapest és környékén állnak az Ön rendelkezésére. Maximum 3 napon belül kiérkezünk és felmérjük igényeit. Ha ön is szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor fogadni tudja munkatársunkat.