Távirányítós redőny

Cégünk vállalja távirányítós redőnyök legyártását és beépítését Pest megye területén. Több, mint 25 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk ügyfeleinket. Ha kiváló minőségű távirányítós redőnyt és remek szakembert keres, akkor jó helyen jár. Cégünk vállalja, hogy 3 munkanapon belül elvégzi a felmérést és 5 munkanapon belül felszereljük új redőnyét.

A távirányítós redőny minden esetben alumíniumból készül. Az alumínium redőny képviseli a redőnyök prémium szegmensét. Megjelenésük esztétikus, tapintása és működése valóban prémium érzetet adnak. Ez egy valóban strapabíró, erős szerkezet, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak is. A csapágyazott tengelyszerkezet biztosítja a rendkívül egyenletes működtetést. 

A  redőnymotorral szerelt távirányítós redőnyök esetében a redőnymotorra 5 év gyártói garanciát vállalunk. A távirányítós redőny vezérlése - nevéből adódóan - távirányítóval történik. Többféle megjelenésű és színű távirányító közül választhatja ki azt, amelyik önnek a leginkább tetszik. Választhat több csatornás távirányítót is, amelynek segítségével több árnyékolástechnikai terméket - redőny, napellenző, garázskapu, zsaluzia - is vezérelhet egyetlen távirányítóval.

Kiváló minőségű és remek ár/érték aránnyal rendelkező távirányítós redőnyöket kínálunk. Strapabíró, hosszú élettartammal rendelkező redőnyeink tökéletes fényzárt biztosítanak, remek hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, UV álló redőnylécekkel készülnek, ami azért jó, mert redőnyeink hosszan megőrzik színűket. Redőnyeink kezelése egyszerű, megjelenésük esztétikus.

További előnyük, hogy vízálló redőnytokkal, elcsúszás és karcolódás elleni védelemmel láttuk el őket. Széles színválaszték közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Új távirányítós redőnyét az Ön egyedi igényei és nyílászárói pontos méretei alapján, személyre szabottan gyártjuk le és szereljük be.

Ha Ön is szeretne távirányítós redőnyt vagy megválaszolatlan kérdése maradt, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi mindenben örömmel segítünk Önnek. Ne fizesse meg az országokon átívelő szállítási költségeket, válasszon magyar terméket, válasszon minket.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 18:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk