Külső tokos alumínium redőny

Vállaljuk külső tokos alumínium redőnyök legyártását és beépítését Pest megye teljes területén. Több, mint 25 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Cégünk vállalja, hogy 3 munkanapon belül elvégzi a felmérést és 5 munkanapon belül felszereljük új redőnyét. Ha kiváló minőségű redőnyt és remek szakembert keres, akkor jó helyen jár. Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk ügyfeleinket.

A hagyományos külső tokos alumínium redőnytok utólag is beépíthető anélkül, hogy bármiféle károsodást szenvedne nyílászárója. Az alumínium redőny képviseli a redőnyök prémium szegmensét. Megjelenésük esztétikus, tapintása és működése valóban prémium érzetet adnak. Ez egy valóban strapabíró, erős szerkezet, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak is. A csapágyazott tengelyszerkezet biztosítja a rendkívül egyenletes működtetést.

Kiváló minőségű és remek ár/érték aránnyal rendelkező külső tokos alumínium redőnyöket kínálunk, amelyekre 2 év garanciát vállalunk. Hosszú élettartammal rendelkező redőnyeink tökéletes fényzárt biztosítanak, emellett remek hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Továbbá, UV álló redőnylécekkel készülnek, ami azért jó, mert redőnyeink hosszan megőrzik színűket. Redőnyeink kezelése egyszerű, megjelenésük esztétikus.

További előnyük, hogy vízálló redőnytokkal, elcsúszás és karcolódás elleni védelemmel láttuk el őket. Külső tokos alumínium redőnyeink széles színválasztékban elérhetők, illetve beépített szúnyoghálóval és redőny motorral is rendelhetők. Új redőnyét az Ön egyedi igényei és nyílászárói pontos méretei alapján, személyre szabottan gyártjuk le és szereljük be.

A beépített szúnyogháló minden esetben rolós szúnyogháló, amely függőleges irányban mozgatható. A teflon bevonatú, üvegszálas szúnyogháló ellenáll az UV sugárzásnak, így nem csak strapabíró, de színét is sokáig megőrzi. A beépített szúnyoghálót kérheti állatbiztos kivitelben is, amely sűrűbben szőtt szúnyoghálóval készül, így sokkal jobban ellenáll kedvenceink közlekedési szokásainak.

Redőnymotor beépítése esetén, a motorra 5 év gyártói garanciát vállalunk. A redőnymotor vezérlése történhet kapcsoló vagy távirányító segítségével is, sőt beköthető okos otthon rendszerbe is. Többféle megjelenésű és színű távirányító közül választhatja ki azt, amelyik önnek a leginkább tetszik. Választhat több csatornás távirányítót is, amelynek segítségével több árnyékolástechnikai terméket - redőny, napellenző, garázskapu, zsaluzia - is vezérelhet egyetlen távirányítóval.

Ha Ön is szeretne külső tokos alumínium redőnyt vagy megválaszolatlan kérdése maradt, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi mindenben örömmel segítünk Önnek. Ne fizesse meg az országokon átívelő szállítási költségeket, válasszon magyar terméket, válasszon minket.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 18:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk