Redőnygarázskapu

Vállaljuk alumínium redőnygarázskapuk legyártását és beépítését Pest megye területén. Több, mint 25 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk ügyfeleinket. Ne fizesse meg az országokon átívelő szállítási költségeket, válasszon magyar terméket, válasszon minket. Cégünk vállalja, hogy 3 munkanapon belül elvégzi a felmérést és 5 munkanapon belül beszereljük új redőnygarázskapuját.

Az alumínium redőnygarázskapu megjelenése esztétikus, tapintása és működése prémium érzetet adnak. Ez egy valóban strapabíró, erős szerkezet, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak is. A csapágyazott tengelyszerkezet biztosítja a rendkívül egyenletes működtetést. A redőnygarázskapu motorral szerelve rendelhető, melyre 5 év garanciát vállalunk.

A motor vezérlése történhet kapcsoló vagy távirányító segítségével is, sőt beköthető okos otthon rendszerbe is. Többféle megjelenésű és színű távirányító közül választhatja ki azt, amelyik önnek a leginkább tetszik. Választhat több csatornás távirányítót is, amelynek segítségével több árnyékolástechnikai terméket - redőny, napellenző, garázskapu, zsaluzia - is vezérelhet egyetlen távirányítóval.

Kiváló minőségű és remek ár/érték aránnyal rendelkező redőnygarázskapukat kínálunk, amelyekre 2 év garanciát vállalunk. Redőnygarázskapuink strapabíró, hosszú élettartammal rendelkeznek és a teljesség igénye nélkül tökéletes fényzárt biztosítanak, remek hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Emellett UV álló redőnylécekkel készülnek, ami azért jó, mert redőnyeink hosszan megőrzik színűket. Redőnygarázskapuink kezelése egyszerű, megjelenésük esztétikus.

További előnyük, hogy vízálló redőnytokkal, elcsúszás és karcolódás elleni védelemmel láttuk el őket. Széles színválaszték közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Új redőnygarázskapuját az Ön egyedi igényei és garázskapuja pontos méretei alapján, személyre szabottan gyártjuk le. Ha kiváló minőségű redőnygarázskaput és remek szakembert keres, akkor jó helyen jár.

Ha Ön is szeretne kiváló minőségű redőnygarázskaput vagy megválaszolatlan kérdése maradt, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén és mi mindenben örömmel segítünk Önnek.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 18:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk