Miért érdemes minket választania?

Redőny szerelés Budapest

Ha minőségi redőnyt szeretne, mely nem csak funkcióját látja el megbízhatóan, de mindezt esztétikusan is teszi, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Munkálataink során kizárólag minőségi redőnyöket szerelünk fel, melyek igazán széles választékban érhetők el kínálatunkban, ugyanakkor meghibásodott redőnyét is szakszerűen javítjuk meg, vagy cseréljük ki a sérült, vagy hibás alkatrészeket és emellett redőny motorizálással is foglalkozunk.

Árajánlat, vagy visszahívás kérése.

Amennyiben kérdései vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérje ingyenes visszahívásunkat! Kérésére a lehető leghamarabb reagálunk és a megjelölt elérhetőségen keresni fogjuk.

Redőny beépítés

Minőségi redőny a lehető legrövidebb időn belül

Minőségi redőnyt szereltetne fel otthonára? Magas minőségű kivitelezéssel vállaljuk különféle típusú redőnyök beszerelését, melyet gyorsan, kedvező áron, garanciával szerelünk fel nyílászáróira. Kínálatunkban több típusból van lehetősége válogatni, így egészen biztos, hogy megtalálja a legmegfelelőbbet. Amennyiben nem tud dönteni, kérje szakértőink segítségét, akik szívesen segítenek eligazodni a különféle típusok között.

Rólunk

Cégünk régóta foglalkozik redőnyök és szúnyoghálók telepítésével. Tapasztalt munkatársaink jól ismerik a szakma csínyját-bínyját, rugalmasan kezelik az egyedi megrendeléseket is, mely az egyre tágabb teret kapó építészeti csodák és a modern épületek miatt elengedhetetlenül fontos. Cégünk arra specializálódott, hogy a nyílászárók felől érkező behatásokat termékeinkkel kizárjuk, legyen az akár a napfény, mely éppen nem kívánatos, vagy a bogarak és a szöszök.

A minőségi redőny és az esztétika

A redőnyöknek azonban nem csak az a szerep jutott, hogy kellemesen hűvös árnyékot adjanak otthonunknak, ezzel megóvva álmunkat vagy megőrizve a kellemes hűvös légkört klíma nélkül. A redőnyök esetében egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan mutat a végeredmény, hiszen hiába kellemes a légkör odabent, ha nem nyújt kellemes látványt a redőny, hiszen ennyi erővel pokróccal is eltakarhatnánk az ablakokat, vagy a teraszajtót.

Kapcsolat

Mentjük a menthetőt

Redőny javítás

Meghibásodott a redőnye? Kinek ne élne az emlékezetében a régi típusú nehéz redőnyök zakatolása, vagy a félig leszakadt redőny látványa, esetleg az élmény, amikor az ember fel-le rángatja a gurtnit, hogy végre meginduljon lefelé a beakadt redőny? Bár ezek utólag mosolyogtató emlékek, azonban egyáltalán nem tréfás, amikor egy redőny tönkremegy. Ha az Ön redőnye is némi beavatkozásra szorul, forduljon hozzánk bizalommal, szakszerű javítását kedvező áron végezzük el.

Miért érdemes minket választania?

Megbízható szakemberek

Ha minőségi, megbízható és esztétikusan kivitelezett redőnyt, vagy szúnyoghálót szeretne, akkor forduljon hozzánk! Kínálatunkban az egyszerűbb modellektől a motorizált típusokig, különféle anyagokból készült redőnyök és hálók körül válogathat, melyeket kedvező áron, garanciális kivitelezéssel szerelünk fel otthonába. Kizárólag elsőosztályú alapanyagokkal dolgozunk, mert hiszünk abban, hogy minőségi végeredményt csak profi alapanyagokkal lehet biztosítani.

Redőny típusok

Milyen redőnyt érdemes választani?

Az, hogy milyen anyagból készült redőnyt választunk sok mindentől függ, azonban a megrendelő ízlése az, ami leginkább befolyásoló szokott lenni ezzel kapcsolatban. Széles redőny kínálatunkban műanyag, alumínium redőnyök közül válogathat, melyek elérhetők motoros változatban is, de akár szúnyoghálós redőnyt is választhat. Ha nem biztos benne, hogy melyik típust érdemes otthonába felszerelni, kérje szakértőink tanácsát!

+36 (20) 316 91 29

Telefonos ügyfélszolgálat

30+ éves

Összesített szakmai tapasztalat

98%-os

Ügyfélelégedettségi mutatót

2000+

Redőny felszerelés
évente