Redőny javítás azonnal

Redőny javítás azonnali kiszállással Pest megye területén, profi szakemberek által. Cégünk több, mint 25 éves tapasztalattal a háta mögött áll az Ön rendelkezésére és vállalja minden típusú redőny azonnali javítását. Legyen az műanyag vagy alumínium, elektromos redőny, esetleg redőny garázskapu. 

Szakembereink 1-2 órán belül kiérkeznek a helyszínre és elvégzik a szükséges javítási munkálatokat. A redőny javítása várhatóan 30-60 percet vesz igénybe. Szakembereink csak kiváló minőségű alkatrészekkel és eszközökkel dolgoznak. Munkájukra is és az alkatrészekre is garanciát vállalnak. 

Ingyenes kiszállással és tanácsadással várjuk Önt. Ha szeretné igénybe venni azonnali redőny javítási szolgáltatásunkat, hívjon minket és mondja el, miben lehetünk segítségére. Mindenben állunk rendelkezésére.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 18:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk