Leszakadt redőny javítás

Vállaljuk minden típusú leszakadt redőny javítását. Több, mint 25 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére Pest megye területén. A leszakadt redőny általában az elszakadt gurtni vagy zsinór, esetleg az automata meghibásodása végett következik be.

Bármi is legyen az okozója, szakembereink a leszakadt redőny javítását a helyszínen elvégzik, várhatóan 30 percen belül. Különböző színű zsinór és gurtni közül választhat. Munkánkra és alkatrészeinkre egyaránt garanciát vállalunk, emellett számlát adunk. A leszakadt redőny javítását legfeljebb 72 órán belül, sürgős esetben pedig azonnali kiszállással elvégezzük.

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, hívjon minket bizalommal és mi mindenben segítünk Önnek. Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk ügyfeleinket.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 18:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk