Redőny motorizálás

Vállaljuk minden típusú alumínium redőny motorizálását akár utólagos beépítéssel is. Cégünk több, mint 25 éves tapasztalattal a háta mögött áll az Ön rendelkezésére. Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk ügyfeleinket. Kiváló minőségű és remek ár/érték aránnyal rendelkező redőnymotort kínálunk, melyre 5 év gyártói garanciát adunk.

Szakembereink a redőny motorizálását a helyszínen végzik el, amely várhatóan 60 percet vesz igénybe. A motorizált redőnyt vezérelheti kapcsolóval vagy távirányítóval is. Ez utóbbi több színben elérhető, illetve több csatornás változatban is, amelynek köszönhetően nem csak több redőnyt, hanem további árnyékolástechnikai eszközöket is vezérelhet, mint például a garázskapu és napellenző.

Szakembereink a távirányító kalibrálását is pillanatok alatt elvégzik a redőny motorizálását követően. Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, hívjon minket bizalommal és mi legfeljebb 3 napon belül elvégezzük a redőny motorizálását. Mindenben örömmel segítünk Önnek.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 18:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk