Külső tokos redőny

Több, mint 25 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére és vállaljuk külső tokos redőny legyártását és beépítését Pest megye területén. Ha kiváló minőségű redőnyt és remek szakembert keres, akkor jó helyen jár. Cégünk vállalja, hogy 3 munkanapon belül elvégzi a felmérést és 5 munkanapon belül felszereljük új redőnyét. Ne fizesse meg az országokon átívelő szállítási költségeket, válasszon magyar terméket, válasszon minket. Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk ügyfeleinket.

A hagyományos külső tokos redőnytok utólag is beépíthető anélkül, hogy bármiféle károsodást szenvedne nyílászárója. Kiváló minőségű, remek ár/érték aránnyal és strapabíró, hosszú élettartammal rendelkező  külső tokos redőnyöket kínálunk, amelyekre 2 év garanciát vállalunk. A teljesség igénye nélkül redőnyeink tökéletes fényzárt biztosítanak, remek hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Továbbá, UV álló redőnylécekkel készülnek, ami azért jó, mert redőnyeink hosszan megőrzik színűket.

Redőnyeink kezelése egyszerű, megjelenésük esztétikus. További előnyük, hogy vízálló redőnytokkal, elcsúszás és karcolódás elleni védelemmel láttuk el őket. Széles színválaszték közül választhat, illetve beépített szúnyoghálóval és redőny motorral is rendelhető. Külső tokos redőnyét az Ön egyedi igényei és nyílászárói pontos méretei alapján, személyre szabottan gyártjuk le. Külső tokos redőnyeink kérhetők műanyag és alumínium kivitelben is.

A műanyag redőny Magyarország legnépszerűbb redőnye, amelyet leginkább ár / érték arányának köszönhet. Az általunk kínált műanyag redőny új típusú műanyag redőny, amely azt jelenti, hogy erősebb műanyagból készül és csendesebb, mint a korábbi műanyag redőnyök voltak. Az alumínium redőny képviseli a redőnyök prémium szegmensét. Ez egy valóban strapabíró, erős szerkezet, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak is. A csapágyazott tengelyszerkezet biztosítja a rendkívül egyenletes működtetést.

A beépített szúnyogháló minden esetben rolós szúnyogháló, amely függőleges irányban mozgatható. A teflon bevonatú, üvegszálas szúnyogháló ellenáll az UV sugárzásnak, így nem csak strapabíró, de színét is sokáig megőrzi. A beépített szúnyoghálót kérheti állatbiztos kivitelben is, amely sűrűbben szőtt szúnyoghálóval készül, így sokkal jobban ellenáll kedvenceink közlekedési szokásainak.

A motorral szerelt redőnyeink esetében, a redőnymotorra 5 év gyártói garanciát vállalunk. A redőnymotor vezérlése történhet kapcsoló vagy távirányító segítségével is, sőt beköthető okos otthon rendszerbe is. Többféle megjelenésű és színű távirányító közül választhat. Választhat több csatornás távirányítót is, amelynek segítségével több árnyékolástechnikai terméket - redőny, napellenző, garázskapu, zsaluzia - is vezérelhet egyetlen távirányítóval.

Ha Ön is szeretne külső tokos redőnyt vagy megválaszolatlan kérdése maradt, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi mindenben örömmel segítünk Önnek.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 18:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk