Kombinált redőny

Cégünk Budapesten és környékén egyaránt vállalja kombinált redőnyök legyártását és beépítését. Több, mint 25 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk ügyfeleinket. Cégünk vállalja, hogy 3 munkanapon belül elvégzi a felmérést és 5 munkanapon belül felszereljük új redőnyét. Ne fizesse meg az országokon átívelő szállítási költségeket, válasszon magyar terméket, válasszon minket.

A kombinált redőny azt jelenti, hogy beépített szúnyoghálóval szereltek a redőnyök, melyek kérhetők műanyag és alumínium kivitelben is. Kiváló minőségű, remek ár/érték aránnyal és strapabíró, hosszú élettartammal rendelkező rendelkező kombinált redőnyöket kínálunk, amelyekre 2 év garanciát vállalunk. A teljesség igénye nélkül, kombinált redőnyeink tökéletes fényzárt biztosítanak, remek hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek.

Emellett, UV álló redőnylécekkel készülnek, ami azért jó, mert redőnyeink hosszan megőrzik színűket. Redőnyeink kezelése egyszerű, megjelenésük esztétikus. További előnyük, hogy vízálló redőnytokkal, elcsúszás és karcolódás elleni védelemmel láttuk el őket. Széles színválaszték közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Kombinált redőnyeinket az Ön egyedi igényei és nyílászárói pontos méretei alapján, személyre szabottan gyártjuk le. 

A beépített szúnyogháló minden esetben rolós szúnyogháló, amely függőleges irányban mozgatható. A teflon bevonatú, üvegszálas szúnyogháló ellenáll az UV sugárzásnak, így nem csak strapabíró, de színét is sokáig megőrzi. A beépített szúnyoghálót kérheti állatbiztos kivitelben is, amely sűrűbben szőtt szúnyoghálóval készül, így sokkal jobban ellenáll kedvenceink közlekedési szokásainak.

A műanyag redőny Magyarország legnépszerűbb redőnye, amelyet leginkább ár / érték arányának köszönhet. Az általunk kínált műanyag redőny új típusú műanyag redőny, amely azt jelenti, hogy erősebb műanyagból készül és csendesebb, mint a korábbi műanyag redőnyök voltak.

Az alumínium redőny pedig a redőnyök prémium szegmensét képviseli. Megjelenésük esztétikus, tapintása és működése valóban prémium érzetet adnak. Ez egy valóban strapabíró, erős szerkezet, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak is. A csapágyazott tengelyszerkezet biztosítja a rendkívül egyenletes működtetést. Ha kiváló minőségű redőnyt és remek szakembert keres, akkor jó helyen jár.

Ha Ön is szeretne kombinált redőnyt vagy megválaszolatlan kérdése maradt, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi örömmel segítünk Önnek mindenben.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 18:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk