Elektromos redőny

Több, mint 25 éves tapasztalattal a hátunk mögött vállaljuk elektromos redőnyök legyártását és beépítését Budapesten és környékén egyaránt. Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk ügyfeleinket. Cégünk vállalja, hogy 3 munkanapon belül elvégzi a felmérést és 5 munkanapon belül felszereljük új redőnyét. Ha kiváló minőségű redőnyt és remek szakembert keres, akkor jó helyen jár. Ne fizesse meg az országokon átívelő szállítási költségeket, válasszon magyar terméket, válasszon minket.

Alumínium redőnyeinket rendelheti beépített redőnymotorral, amelyre 5 év gyártói garanciát vállalunk. A redőnymotor vezérlése történhet kapcsoló vagy távirányító segítségével is, sőt beköthető okos otthon rendszerbe is. Többféle megjelenésű és színű távirányító közül választhatja ki azt, amelyik önnek a leginkább tetszik. Választhat több csatornás távirányítót is, amelynek segítségével több árnyékolástechnikai terméket - redőny, napellenző, garázskapu, zsaluzia - is vezérelhet egyetlen távirányítóval.

Az alumínium redőny képviseli a redőnyök prémium szegmensét. Megjelenésük esztétikus, tapintása és működése valóban prémium érzetet adnak. Ez egy valóban strapabíró, erős szerkezet, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak is. A csapágyazott tengelyszerkezet biztosítja a rendkívül egyenletes működtetést.

Cégünk kiváló minőségű és remek ár/érték aránnyal rendelkező elektromos redőnyöket kínál, amelyekre 2+5 év garanciát vállalunk. Strapabíró, hosszú élettartammal rendelkeznek és tökéletes fényzárt biztosítanak, remek hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, illetve UV álló redőnylécekkel készülnek, ami azért jó, mert redőnyeink hosszan megőrzik színűket. Redőnyeink kezelése egyszerű, megjelenésük esztétikus.

További előnyük, hogy vízálló redőnytokkal, elcsúszás és karcolódás elleni védelemmel láttuk el őket. Elektromos redőnyeinket az Ön egyedi igényei és nyílászárói pontos méretei alapján, személyre szabottan gyártjuk le. Új redőnyét 5 munkanapon belül legyártjuk és felszereljük.

Amennyiben Ön is szeretne elektromos redőnyt vagy bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi mindenben örömmel segítünk Önnek. Várjuk megkeresését.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 18:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk