Motoros redőny

Több, mint 25 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére és vállaljuk motoros redőnyök legyártását és beépítését Budapesten és környékén egyaránt. Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk ügyfeleinket. Cégünk vállalja, hogy 3 munkanapon belül elvégzi a felmérést és 5 munkanapon belül felszereljük új motoros redőnyét. Ne fizesse meg az országokon átívelő szállítási költségeket, válasszon magyar terméket, válasszon minket.

A motoros redőnyök mindegyike alumínium redőny. A redőnymotor vezérlése történhet kapcsoló vagy távirányító segítségével is, sőt beköthető okos otthon rendszerbe is. Többféle megjelenésű és színű távirányító közül választhatja ki azt, amelyik önnek a leginkább tetszik. Választhat több csatornás távirányítót is, amelynek segítségével több árnyékolástechnikai terméket - redőny, napellenző, garázskapu, zsaluzia - is vezérelhet egyetlen távirányítóval.

Az alumínium redőny képviseli a redőnyök prémium szegmensét. Megjelenésük esztétikus, tapintása és működése valóban prémium érzetet adnak. Ez egy valóban strapabíró, erős szerkezet, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak is. A csapágyazott tengelyszerkezet biztosítja a rendkívül egyenletes működtetést.  A redőnymotorra 5 év garanciát vállalunk, a redőnyre pedig 2 évet.

Kiváló minőségű és remek ár/érték aránnyal rendelkező motoros redőnyöket kínálunk, melyek strapabíró, hosszú élettartammal rendelkeznek. A teljesség igénye nélkül motoros redőnyeink tökéletes fényzárt biztosítanak, remek hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, emellett UV álló redőnylécekkel készülnek, ami azért jó, mert redőnyeink hosszan megőrzik színűket. Redőnyeink kezelése egyszerű, megjelenésük esztétikus.

További előnyük, hogy vízálló redőnytokkal, elcsúszás és karcolódás elleni védelemmel láttuk el őket. Széles színválaszték közül választhat és a redőnymotor mellett, beépített szúnyoghálóval is kérheti őket. Motoros redőnyét az Ön egyedi igényei és nyílászárói pontos méretei alapján, személyre szabottan gyártjuk le. Ha kiváló minőségű redőnyt és remek szakembert keres, akkor jó helyen jár.

Ha Ön is szeretne kiváló minőségű motoros redőnyt profi szakemberek által, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és mi mindenben örömmel segítünk Önnek.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 18:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk