Ráépíthető tokos redőny

Pest megye területén vállaljuk ráépíthető tokos redőnyök legyártását és beépítését. Több, mint 25 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Cégünk vállalja, hogy 3 munkanapon belül elvégzi a felmérést és 5 munkanapon belül felszereljük új redőnyét. Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk ügyfeleinket. Ha kiváló minőségű redőnyt és remek szakembert keres, akkor jó helyen jár. 

A ráépíthető redőnytokkal szerelt redőnyeinket nyílászáró cseréje esetén ajánljuk, mivel ilyenkor a redőnytokot a nyílászáró tetejére felszerelve, azzal együtt építjük be. Ezt a megoldást a legtöbb esetben a régi családi házak és belvárosi tégla lakások meglévő ún. gerébtokos ablakainak cseréjekor alkalmazzuk. A redőnytok a belső térben helyezkedik el, külső síkja lényegében a nyílászáró külső síkjával egyezik meg, csak a lefutó sínek lógnak túl ezen. 

A falba süllyesztett redőnytok nagy előnye, hogy a beépítést követően teljesen elburkolható, a tok alján lévő szerelő nyíláson keresztül történhet az esetleges javítás. A redőnytokot hőszigetelő betéttel látjuk el. Kiváló minőségű és remek ár/érték aránnyal rendelkező ráépíthető tokos redőnyöket kínálunk, amelyekre 2 év garanciát vállalunk. Redőnyeink strapabíró, hosszú élettartammal rendelkeznek és tökéletes fényzárt biztosítanak, remek hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. 

Emellett UV álló redőnylécekkel készülnek, ami azért jó, mert redőnyeink hosszan megőrzik színűket. További előnyük, hogy vízálló redőnytokkal, elcsúszás és karcolódás elleni védelemmel láttuk el őket. Széles színválaszték közül választhat, illetve ráépíthető tokos redőnyeink beépített szúnyoghálóval és redőny motorral is rendelhetők, alumínium és műanyag kivitelben egyaránt. Új redőnyét az Ön egyedi igényei és nyílászárói pontos méretei alapján, személyre szabottan gyártjuk le és szereljük be.

Az általunk kínált műanyag redőny új típusú műanyag redőny, amely azt jelenti, hogy erősebb műanyagból készül és csendesebb, mint a korábbi műanyag redőnyök voltak. Az alumínium redőny pedig a redőnyök prémium szegmensét képviselik. Megjelenésük esztétikus, tapintása és működése valóban prémium érzetet adnak. Ez egy valóban strapabíró, erős szerkezet, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak is. A csapágyazott tengelyszerkezet biztosítja a rendkívül egyenletes működtetést.

A beépített szúnyogháló minden esetben rolós szúnyogháló, amely függőleges irányban mozgatható. A teflon bevonatú, üvegszálas szúnyogháló ellenáll az UV sugárzásnak, így nem csak strapabíró, de színét is sokáig megőrzi. A beépített szúnyoghálót kérheti állatbiztos kivitelben is, amely sűrűbben szőtt szúnyoghálóval készül, így sokkal jobban ellenáll kedvenceink közlekedési szokásainak.

Továbbá, ráépíthető tokos redőnyeinket rendelheti beépített redőnymotorral is, amelyre 5 év gyártói garanciát vállalunk. A redőnymotor vezérlése történhet kapcsoló vagy távirányító segítségével is, sőt beköthető okos otthon rendszerbe is. Többféle megjelenésű és színű távirányító közül választhat. Választhat több csatornás távirányítót is, amelynek segítségével több árnyékolástechnikai terméket - redőny, napellenző, garázskapu, zsaluzia - is vezérelhet egyetlen távirányítóval.

Ha Ön is szeretne ráépíthető tokos redőnyt vagy megválaszolatlan kérdése maradt, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi mindenben örömmel segítünk Önnek. 

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 18:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk