Redőny motor utólag

Vállaljuk redőny motor utólagos beépítését minden típusú alumínium redőny esetében. Cégünk több, mint 25 év tapasztalatával áll az Ön rendelkezésére Budapesten és környékén egyaránt. Kiváló minőségű és remek ár/érték aránnyal rendelkező redőnymotort kínálunk, melyre 5 év garanciát adunk. Szakembereink a redőny motor utólagos beépítését a helyszínen végzik el, legfeljebb 3 napon belül.

A redőny motor utólagos beszerelése várhatóan 30-60 percet vesz igénybe. Munkatársaink munkájukra is garanciát vállalnak, emellett számlát adnak. A redőnymotort vezérelheti kapcsolóval vagy távirányítóval, melyből választható több csatornás is, melynek köszönhetően nem csak több redőnyt, hanem akár garázskapuját és napellenzőjét is vezérelheti. Szakembereink a helyszínen elvégzik a távirányító kalibrálását is, pár percen belül.

Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk ügyfeleinket. Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, hívjon minket bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk Önnek.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 18:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk