Redőny zsinór csere

Pest megye minden településén vállaljuk a redőny zsinór cserét. Cégünk több, mint 25 éves tapasztalattal a háta mögött áll az Ön rendelkezésére. Többféle szín közül választhatja ki az Önnek leginkább tetsző redőnyzsinórt. Legyen szó bármilyen redőny zsinórról, ránk számíthat.

Szakembereink a redőny zsinór cserét a helyszínen végzik el, legfeljebb 3 napon belül. A redőny zsinór csere maximum 60 percet vesz igénybe. Munkánkra és a redőnyzsinórra is garanciát adunk, ez utóbbira 6 hónapot. Továbbá, ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk ügyfeleinket.

Érdemes szakemberünkkel átvizsgáltatni a redőny egyéb részeit is, hiszen sokkal olcsóbb ha ilyenkor derül ki egy várható meghibásodás, mintha később ismét hívni kell minket. Ha Ön is szeretné igénybe venni a segítségünket kérjük hívjon minket a +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel segítünk Önnek.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 18:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk