Redőny automata csere

Vállaljuk redőny automata cseréjét Budapesten és környékén egyaránt. Vállalkozásunk több, mint 25 éves tapasztalattal a háta mögött áll az Ön rendelkezésére. A redőny automata csere a helyszínen történik. Szakemberünk legfeljebb 3 napon belül elvégzi a munkálatokat, sürgős esetben pedig akár már a mai nap folyamán.

A redőny automata csere maximum 30 percet vesz igénybe. Onnan lehet tudni, hogy az automatával van a baj, hogy egyszerűen nem hajlandó megfogni a redőnyt, így az folyton leereszkedik. Javítani sajnos nem lehet, csak cserélni. Munkánkra és a redőny automatára is garanciát vállalunk.

Érdemes ilyenkor átnézetni szakemberünkkel a redőnyt, mert olcsóbb ilyenkor a karbantartást elvégezni, mint meghibásodás esetén újra hívni a szakembert. Ha Ön is szeretné igénybe venni a segítségünket kérjük hívja a +36 (20) 316 91 29 telefonszámot és egyeztessen le velünk egy időpont a redőny automata cseréjéhez.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 18:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk