Garázskapu javítás

Pest megye egész területén vállaljuk garázskapu javítását, akár azonnali kiszállással is. Cégünk több, mint 25 éves tapasztalattal a háta mögött áll az Ön rendelkezésére. Ha profi szakembereket és kiváló minőségű alkatrészeket keres, akkor a legjobb helyen jár. Szakembereink a garázskapu javítását a helyszínen végzik el.

A garázskapu javítása várhatóan 30-60 percet vesz igénybe, a meghibásodás mértékétől függően. Amennyiben végleges meghibásodás történt és esetleg a redőnymotort kell cserélni, abban az esetben kiváló minőségű és remek ár/érték aránnyal rendelkező redőnymotort kínálunk, melyre 5 év garanciát adunk. 

Munkatársaink munkájukra és az alkatrészekre is garanciát vállalnak, illetve számlát adnak. Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat hívjon minket bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk Önnek. Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk ügyfeleinket.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 18:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk