Redőny motor csere

Budapesten és környékén egyaránt vállaljuk a redőny motor cserét. Több, mint 25 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Szakembereink legfeljebb 3 napon belül elvégzik a redőny motor cserét, de sürgős esetben akár azonnali kiszállással is számíthat rájuk.

Kiváló minőségű és remek ár/érték aránnyal rendelkező redőnymotorokat kínálunk 5 év garanciával, melyek akár utólag is beépíthetők az alumínium redőnyökbe. A redőny motor csere legfeljebb 60 percet vesz igénybe és szakembereink a helyszínen végzik el a munkálatokat. Munkánkra garanciát vállalunk, illetve számlát aduk. 

Ingyenes felméréssel, kiszállással és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket. Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal és hívjon minket a +36 (20) 316 91 29 telefonszámon. Mindenben örömmel segítünk Önnek.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 18:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk