Redőny motor szerelés

Budapesten és környékén egyaránt vállaljuk redőny motor szerelését akár utólag is, minden típusú alumínium redőny esetében. Cégünk nagy szakmai háttérrel rendelkezik és több évtizedes tapasztalattal a háta mögött áll az Ön rendelkezésére. Kiváló minőségű és remek ár/érték aránnyal rendelkező redőnymotort kínálunk, melyre 5 év gyártói garanciát adunk.

A redőny motor szerelését legfeljebb 3 napon belül elvégzik szakembereink a helyszínen, várhatóan 60 percen belül. A redőnymotor vezérlése történhet kapcsolóval vagy távirányítóval. Ez utóbbi többféle színben és több csatornás változatban is elérhető. Ez azt jelenti, hogy nem csak több redőnyt irányíthat egyszerre, hanem a különböző árnyékolástechnikai eszközöket is. Ilyen a garázskapu, napellenző vagy a zsaluzia is.

Ingyenes kiszállással, felméréssel, tanácsadással és kedvező árakkal várjuk Önt. Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, hívjon minket bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk Önnek.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 18:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk