Kombinált redőny szerelés

Budapesten és környékén egyaránt vállaljuk alumínium és műanyag kombinált redőny szerelését. Több, mint 25 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk ügyfeleinket. Ha kiváló minőségű redőnyt és remek szakembert keres, akkor jó helyen jár. Ne fizesse meg az országokon átívelő szállítási költségeket, válasszon magyar terméket, válasszon minket. 

Kiváló minőségű és remek ár/érték aránnyal rendelkező kombinált (szúnyoghálóval szerelt) redőnyöket kínálunk, amelyekre 2 év garanciát vállalunk. Strapabíró, hosszú élettartammal rendelkező redőnyeink tökéletes fényzárt biztosítanak, illetve remek hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Továbbá, UV álló redőnylécekkel készülnek, ami azért jó, mert redőnyeink hosszan megőrzik színűket. Redőnyeink kezelése egyszerű, megjelenésük esztétikus.

Redőnyeink további előnye, hogy vízálló redőnytokkal, elcsúszás és karcolódás elleni védelemmel láttuk el őket. Széles színválaszték közül választhat. Új redőnyét az Ön egyedi igényei és nyílászárói pontos méretei alapján, személyre szabottan gyártjuk le. Cégünk vállalja, hogy 3 munkanapon belül elvégzi a felmérést és 5 munkanapon belül a kombinált redőny szerelését.

A kombinált redőny szerelése esetén, a szúnyogháló minden esetben rolós szúnyogháló, amely függőleges irányban mozgatható. A teflon bevonatú, üvegszálas szúnyogháló ellenáll az UV sugárzásnak, így nem csak strapabíró, de színét is sokáig megőrzi. A beépített szúnyoghálót kérheti állatbiztos kivitelben is, amely sűrűbben szőtt szúnyoghálóval készül, így sokkal jobban ellenáll kedvenceink közlekedési szokásainak.

A műanyag redőny Magyarország legnépszerűbb redőnye, amelyet leginkább ár / érték arányának köszönhet. Az általunk kínált műanyag redőny új típusú műanyag redőny, amely azt jelenti, hogy erősebb műanyagból készül és csendesebb, mint a korábbi műanyag redőnyök voltak.

Az alumínium redőny képviseli a redőnyök prémium szegmensét. Megjelenésük esztétikus, tapintása és működése valóban prémium érzetet adnak. Ez egy valóban strapabíró, erős szerkezet, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak is. A csapágyazott tengelyszerkezet biztosítja a rendkívül egyenletes működtetést.

Ha Ön is szeretné, hogy mi végezzük a kombinált redőny szerelését vagy megválaszolatlan kérdése maradt, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi mindenben örömmel segítünk Önnek.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 18:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk