Kombinált műanyag redőny

Pest megye területén vállaljuk kombinált műanyag redőnyök legyártását és beépítését. Több, mint 25 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk ügyfeleinket. Cégünk vállalja, hogy 3 munkanapon belül elvégzi a felmérést és 5 munkanapon belül felszereljük új redőnyét. Ne fizesse meg az országokon átívelő szállítási költségeket, válasszon magyar terméket, válasszon minket.

A műanyag redőny Magyarország legnépszerűbb redőnye, amelyet leginkább ár / érték arányának köszönhet. Az általunk kínált műanyag redőny új típusú műanyag redőny, amely azt jelenti, hogy erősebb műanyagból készül és csendesebb, mint a korábbi műanyag redőnyök voltak.

Kiváló minőségű és remek ár/érték aránnyal rendelkező kombinált műanyag redőnyöket kínálunk, amelyekre 2 év garanciát vállalunk. Strapabíró, hosszú élettartammal rendelkező műanyag redőnyeink tökéletes fényzárt biztosítanak, remek hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, emellett UV álló redőnylécekkel készülnek, ami azért jó, mert redőnyeink hosszan megőrzik színűket. Redőnyeink kezelése egyszerű, megjelenésük esztétikus.

További előnyük, hogy vízálló redőnytokkal, elcsúszás és karcolódás elleni védelemmel láttuk el őket. Széles színválaszték közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. A kombinált műanyag redőnyt az Ön egyedi igényei és nyílászárói pontos méretei alapján, személyre szabottan gyártjuk le és szereljük be.

A beépített szúnyogháló minden esetben rolós szúnyogháló, amely függőleges irányban mozgatható. A teflon bevonatú, üvegszálas szúnyogháló ellenáll az UV sugárzásnak, így nem csak strapabíró, de színét is sokáig megőrzi. A beépített szúnyoghálót kérheti állatbiztos kivitelben is, amely sűrűbben szőtt szúnyoghálóval készül, így sokkal jobban ellenáll kedvenceink közlekedési szokásainak.

Ha Ön is szeretne kombinált műanyag redőnyt vagy megválaszolatlan kérdése maradt, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi mindenben örömmel segítünk Önnek. Ha kiváló minőségű redőnyt és remek szakembert keres, akkor jó helyen jár.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 18:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk