Műanyag redőny szerelés

Több, mint 25 éves tapasztalattal a hátunk mögött vállaljuk műanyag redőny szerelését Pest megye minden településén egyaránt. Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk ügyfeleinket. Ha kiváló minőségű műanyag redőnyt és remek szakembert keres, akkor jó helyen jár. Ne fizesse meg az országokon átívelő szállítási költségeket, válasszon magyar terméket, válasszon minket. 

A műanyag redőny Magyarország legnépszerűbb redőnye, amelyet leginkább ár/érték arányának köszönhet. Az általunk kínált műanyag redőny új típusú műanyag redőny, amely azt jelenti, hogy erősebb műanyagból készül és csendesebb, mint a korábbi műanyag redőnyök voltak.

Strapabíró, hosszú élettartammal és kiváló minőségű, remek ár/érték aránnyal rendelkező műanyag redőnyöket kínálunk, amelyekre 2 év garanciát vállalunk. A teljesség igénye nélkül redőnyeink tökéletes fényzárt biztosítanak, remek hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Mindezeken felül, UV álló redőnylécekkel készülnek, ami azért jó, mert redőnyeink hosszan megőrzik színűket. 

További előnyük, hogy vízálló redőnytokkal, elcsúszás és karcolódás elleni védelemmel láttuk el őket. Széles színválaszték közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet, ezen felül pedig, beépített szúnyoghálóval is rendelhetők. A műanyag redőny szerelését és legyártását az Ön egyedi igényei és nyílászárói pontos méretei alapján, személyre szabottan végezzük el. Továbbá, cégünk vállalja, hogy 3 munkanapon belül elvégzi a felmérést és 5 munkanapon belül a műanyag redőny szerelését.

A beépített szúnyogháló minden esetben rolós szúnyogháló, amely függőleges irányban mozgatható. A teflon bevonatú, üvegszálas szúnyogháló ellenáll az UV sugárzásnak, így nem csak strapabíró, de színét is sokáig megőrzi. A beépített szúnyoghálót kérheti állatbiztos kivitelben is, amely sűrűbben szőtt szúnyoghálóval készül, így sokkal jobban ellenáll kedvenceink közlekedési szokásainak.

Ha Ön is szeretné, hogy mi végezzük a műanyag redőny szerelését vagy megválaszolatlan kérdése maradt, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi mindenben örömmel segítünk Önnek. 

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 18:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk