Olcsó redőny

Budapesten és környékén vállaljuk olcsó redőny, azaz műanyag redőny legyártását és beépítését. Ha kiváló minőségű, mégis olcsó redőnyt és remek szakembert keres, akkor jó helyen jár. Több, mint 25 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk ügyfeleinket. Ne fizesse meg az országokon átívelő szállítási költségeket, válasszon magyar terméket, válasszon minket.

A műanyag redőny Magyarország legnépszerűbb redőnye, amelyet leginkább ár/érték arányának köszönhet, ezért tartozik az olcsó redőnyök közé. Az általunk kínált műanyag redőny új típusú műanyag redőny, amely azt jelenti, hogy erősebb műanyagból készül és csendesebb, mint a korábbi műanyag redőnyök voltak. Redőnyeinkre 2 év garanciát vállalunk.

Strapabíró, hosszú élettartammal rendelkező redőnyöket kínálunk. A teljesség igénye nélkül redőnyeink tökéletes fényzárt biztosítanak, remek hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, emellett pedig UV álló redőnylécekkel készülnek, ami azért jó, mert ezáltal műanyag redőnyeink hosszan megőrzik színűket. Redőnyeink kezelése egyszerű, megjelenésük esztétikus.

További előnyük, hogy vízálló redőnytokkal, elcsúszás és karcolódás elleni védelemmel láttuk el őket. Széles színválaszték közül választhat, illetve minden olcsó redőnyünk rendelhető beépített szúnyoghálóval is. Új redőnyét az Ön egyedi igényei és nyílászárói pontos méretei alapján, személyre szabottan gyártjuk le. Új redőnyét 5 munkanapon belül legyártjuk és felszereljük.

A beépített szúnyogháló minden esetben rolós szúnyogháló, amely függőleges irányban mozgatható. A teflon bevonatú, üvegszálas szúnyogháló ellenáll az UV sugárzásnak, így nem csak strapabíró, de színét is sokáig megőrzi. A beépített szúnyoghálót kérheti állatbiztos kivitelben is, amely sűrűbben szőtt szúnyoghálóval készül, így sokkal jobban ellenáll kedvenceink közlekedési szokásainak.

Ha Ön is szeretne olcsó redőnyt, akár szúnyoghálóval felszerelve, hívjon minket és mi mindenben örömmel segítünk Önnek. Legfeljebb 3 napon belül elvégezzük a felmérést is.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 18:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk