Régi redőny javítás

Cégünk több, mint 25 éves tapasztalattal a háta mögött áll az Ön rendelkezésére és vállalja régi redőny javítását is. Kiváló szakembereink Pest megye egész területén állnak az Ön rendelkezésére és legfeljebb 3 napon belül elvégzik a régi redőny javítását is, legyen az műanyag, alumínium, vakolható, külső vagy belső tokos redőny.

Akár leszakadt a redőny, gurtnit, redőnyzsinórt vagy redőny automatát kell cserélni, ránk számíthat. Kiváló minőségű alkatrészekkel dolgoznak szakembereink. A régi redőny javítását munkatársaink a helyszínen végzik el, ami várhatóan 30-60 percet vesz igénybe. Szakembereink az alkatrészekre és munkájukra is garanciát vállalnak, emellett számlát adnak.

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunk valamelyikét, hívjon minket bizalommal, kérjen egy Önnek is alkalmas időpontot, amikor kollégáinkat fogadni tudja és mi mindenben örömmel segítünk Önnek.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 18:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk